IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд показа порасналата си дъщеря в трогателно видео

7 юли 2021 15 00

Звездата стана майка преди три месеца

Снимка: БГНЕС

Миналата седмица Амбър Хърд шокира феновете с неочаквани новини: 35-годишната актриса сподели в социалните мрежи, че има дъщеря. На 8 април тази година се роди бебето Онах Пейдж Хърд, което вече направи своя дебют в Instagram акаунта на известната си майка.

В описанието на трогателния кадър Амбър Хърд отбелязва, че е мислила за майчинството преди четири години и призовава да се унищожи стереотипът, че за това е необходимо да се ожени.

Днес звездата от „Аквамен“ зарадва феновете с първото видео с бебето. „Можете да изведете момиче от Лос Анджелис, но не можете да изведете Лос Анджелис от него“. Амбър подписа видео, в което пие зелено смути в домашен тоалет.

Малката Уна послушно седи на кухненската маса, заобиколена от различни плодове и зеленчуци.

Доколкото знаем, в момента Хърд не излиза с никого. Актрисата все още е преследвана от брака си с Джони Деп, поради което редовно влиза като име в пресата. Припомняме, че Амбър обвини бившия си съпруг в домашно насилие, което звездата от „Карибски пирати“ яростно отрича.

Джони Деп се опитва да изчисти репутацията си в съда, но засега не е успял. Той се превърна в персона нон грата в Холивуд и загуби голяма част от филмовите си участия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари